Vi søger!

Musikkorpset søger medlemmer især til klarinetgruppen. Men også trækbasuner og horn er meget velkomne.

For nærmere information – se Optagelseskriterier  og information.

Læs også musikkorpsets folder, som kan hentes i PDF-format.
Folderen er pt. under revision.

Optagelseskriterier og information

Musikkorpset optager både mænd og kvinder. Du skal være fyldt 18 år, have kendskab til nodelæsning, en vis rutine i at spille på et blæseinstrument eller slagtøj samt være villig til at tegne kontrakt med Hjemmeværnet.

Det er ingen betingelse, at du har eget instrument. Musikinstrumenter kan i en vis udstrækning stilles til rådighed.

Musikkorpset holder prøve om onsdagen fra kl. 19.00 til 21.30 på Hjemmeværnsgården, Hymersvej 17 i Helsingør.

Musikkorpset deltager i ca. 10-15 arrangementer om året.

Der betales ikke kontingent. Og når du er optaget i hjemmeværnet kan du få kørselsgodtgørelse.

Der er et godt kammeratskab blandt Musikkorpsets medlemmer.

For endelig optagelse i Musikkorpset skal påregnes en gensidig prøvetid på ca. 3 måneder.

Har du lyst til at være med, og har du dansk statsborgerskab, er du velkommen til at kontakte musikbefalingsmanden for at høre om mulighederne – se Kontakt.